Collaboration between AEGTE•AEGTE and Monika Petersen: Bringing Danish Art to Life

Samarbejde mellem AEGTE•AEGTE og Monika Petersen: En fejring af dansk håndværk og kunst

Samarbejdet mellem den danske virksomhed AEGTE•AEGTE og den danske kunstner Monika Petersen er et perfekt eksempel på, hvordan to kreative initiativer kan samarbejde for at producere noget virkelig unikt og særligt. Monika Petersen er en talentfuld kunstner, der studerede illustration på St Martins College of Art and Design i London. Efter sin grad arbejdede hun i London i flere år, inden hun vendte tilbage til sit hjemland Danmark og stiftede Monika Petersen Art Prints i 2015.

Monikas kunstværk er inspireret af naturen og er lavet for hånd ved hjælp af den traditionelle teknik linoleumstryk. Hendes smukke og komplekse tryk anvendes nu som grundlag for en række håndlavet pynteting, skabt i samarbejde med det talentfulde team hos AEGTE•AEGTE. Resultatet af dette samarbejde er en serie af imponerende, unikke stykker, der vil bringe en smule skønhed og kreativitet til ethvert hjem.

Det kinesiske LANTERNE-ornament er det første fremragende eksempel på et smukt kunstværk, der produceres af Monika og AEGTE•AEGTE. Ornamenterne er lavet af fint skårne og håndmalede træ-rammer og bær, som derefter er monteret op på en guldbelagt kuglekæde, der gør det muligt for bærrene at rotere frit. Hele ornamentet hænger fra en guldbelagt messingkæde, der nemt kan justeres i længden ved hjælp af den medfølgende monteringssæt.

Det, der gør disse ornamenter så specielle, er dog ikke kun kvaliteten af ​​håndværket, men også deres indvirkning på dit rum. Ved at tilføje en smule farve og bevægelse, vil de bringe liv til enhver stue og vil sikkert være emnet for samtale blandt dine gæster. Referancen til det klassiske linoleumstryk er en hyldest til den traditionelle danske design med et moderne tvist.

Så hvorfor vente? Bestil dit kinesiske LANTERNE-ornament i dag og bring en smule kreativitet og fantasifuldhed til dit hjem. Du vil elske den ekstra boost af positiv energi, som dette unikke, håndlavet stykke vil bringe til dit rum.

Tilbage til blog